Resultaten voor massages

 
massages
Verzorgingen - Thermae.com.
We blikken terug op meer dan 20 jaar ervaring in de beautysector, gaande van kleine gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en peelings tot uitgebreide verzorgingen, lichaams- en andere massages met hulpstukken zoals hot stones, hout, bamboestokken, kruidenstempels, lava shells, enzovoort. Onze professionele schoonheidsspecialistes en masseurs worden op regelmatige basis opgeleid en gebruiken dag in dag uit hun expertise om je eens goed te verwennen.
25 Soorten massage: Welke kies jij? - DeMassageWinkel - DeMassageWinkel. American Express. Apple Pay. Bancontact. Cartes Bancaires. Google Pay. iDEAL. Klarna. Mastercard. PayPal. Shop Pay. Visa.
Mensen van buiten Thailand hebben daarom vaak de voorkeur aan een mildere variant van de Thaise massage met bijvoorbeeld olie, aroma, kruidenstempels of hotstones. De Thaise massage is een stevige massage en helpt om het lichaam in balans te brengen. In sommige gevallen kan de massagewatpijnlijk zijn. De massagevorm zorgt voor ontspanning en activering en helpt met het voorkomen van lichamelijke en psychische klachten. Ko Bi Do-massage. Ko Bi Do-massage is een Japanse techniek voor het masseren van het gezicht, en wordt ook wel gezien als een natuurlijke facelift. De letterlijke betekenis voor Ko Bi Do is 'het' pad van de schoonheid'. Schoonheid wordt in Japan al honderden jaren gezien als een juiste balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. De massagevorm focust op het behandelen van de drukpunten en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren. Deze gezichtsmassage kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden. Elk deel van het gezicht wordt met specifieke technieken behandeld.
MASSAGES Sauna Di lusso.
Reserveer Nu Via 03/3141307. Massage met warme basaltstenen Normaliseert de energiebalans. duur: 60 / 90 minuten. Prijzen: 85 / 125 pp. Reserveer Nu Via 03/3141307. De bloedcirculatie en de lymfedrainage krijgen een boost waardoor de spieren volledig ontgiften en tot rust komen.
Therapeutische massages - Lotus Relaxatiecentrum.
We gebruiken kwalitatieve ayurvedische oliën, bereid door een afkooksel van kruiden te mengen met een natuurlijke basisolie van Kama ayurveda, voor de ayurvedische massage. We gebruiken vette oliën en etherische oliën van Pranarom en Sjankara voor onze andere massages. De meeste massages worden ook in duovorm aangeboden.
Massages Welkom bij Zen-Senses.
Deze kunnen best ook ontspannend zijn, al ligt het accent meer op het effect van de behandeling op uw lichaam ipv op loutere ontspanning. Deze massages kunnen perfect worden ingekaderd in een langere begeleiding in het kader van een gezondheidsklacht of een preventieve behandeling.
Massages in het 4-sterren Hotel Toblach Alta Pusteria Zuid-Tirol.
Massages in het viersterren-Romantikhotel in Toblach. Ons wellnesshotel biedt verschillende massages aan, zoals de klassieke, de ontspannings of de sportmassage, maar ook de Hot Crystal-massage met warme stenen. Door de zachte aanrakingen bij de verschillende massagetechnieken worden de lichaamscellen geactiveerd.
Ons rijke aanbod massages Vanhalle Wellness.
Japanse massage gebaseerd op aanraking en druk op punten van de energiebanen in het lichaam. Hoofdmassage waarbij constant verwarmde medicinale olie over het voorhoofd stroomt. Met een koperen school de voeten ontgiften en het lichaam relaxeren. Hoofdmassage met warme olie om spanningen los te maken. Zuiveren van de sinussen met oorkaarsen. De professionele massages zijn echt betaalbaar.
Massage bij kanker. Facebook. Twitter.
Informeer bij de lokale palliatieve thuiszorgequipe of er in uw buurt een massageaanbod is. Meer lezen over palliatieve zorg. Wat kost een gespecialiseerde massage? Massage wordt in België alleen terugbetaald door de verplichte ziekteverzekering als ze gegeven wordt door een kinesitherapeut. Voor massages door andere zorgverleners dan kinesitherapeuten en door schoonheidsspecialisten is er geen tussenkomst van de verplichte ziekteverzekering. Enkele ziekenfondsen en privéverzekeraars bieden wel een gedeeltelijke terugbetaling door de aanvullende ziekteverzekering. Het RIZIV heeft lijsten met alle details van de honoraria, prijzen en tegemoetkomingen van kinesitherapeuten. Vraag uw ziekenfonds om toelichting. Voor massages door andere zorgverleners en door schoonheidsspecialisten is er geen tussenkomst van de verplichte ziekteverzekering. Enkele ziekenfondsen en privéverzekeraars bieden wel een gedeeltelijke terugbetaling door de aanvullende ziekteverzekering. Informeer bij hen of terugbetaling mogelijk is en wat de voorwaarden zijn. Een masseur bepaalt zelf hoeveel hij of zij aanrekent per behandeling.
Relaxatie massages Sauna Inge.
Dagarrangement met sauna. Hieronder vind je verschillende massagetechnieken waarbij men een ontspannende en relaxerende werking teweeg brengt. De massages gebeuren in een ontspannende omgeving met kaarslicht en wierook. last minutes saunakalender. Niets van vrijdag 2 april 2021 tot zondag 2 mei 2021.
Therapeutische massages.
Ervaar diepe rust met een Thaise yoga massage. Tijdens deze massage wordt het lichaam in beweging gebracht door houdingen vanuit de yoga en tegelijkertijd worden de energiebanen gemasseerd met behulp van drukpuntmassage. Ook elementen uit de reflexologie worden hierbij ingezet.
Massages Domaine La Butte aux Bois.
Massages Relais Châteaux hotel in België. RESTAURANT RALF BERENDSEN. NDUJA BY RALF. Rug, nek schoudermassage 25 min. Ideaal voor pijnlijke spanning in schouders en nek, die vaak het gevolg is van te lang zitten. Slim Line 25 min Afslanken én wellnessen, het kan!

Contacteer ons