Op zoek naar massage?

 
massage
Ontspannende massage - Massages Ripozo.
Een gerichte massage van de spieren en fascia bindweefsel in dit gebied zal de klachten verminderen. Ook spanning in andere spiergroepen kan extra aandacht krijgen in de massage. Een massage als zelfzorg. Door het ontspannende effect en door het huidcontact gaan we bij een massage stoffen aanmaken die ons een goed gevoel geven.
amsterdam
Zoek een massage Vind-een-Massage.be.
Vind een cursus. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking.
massage
Massage.
Wat doet CIVAS? Lees een ervaring. Werken bij CIVAS. Terug naar boven. Beoordeling door klanten.: CIVAS maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, te analyseren en om uw gebruikerservaring te optimaliseren.
cursus
Massages en tarieven - AmsterdamMassageCenter.
De zwangerschapsmassage bij Amsterdam Massage Center wordt gegeven in zij-lig. Stoelmassage is een laagdrempelige, effectieve drukpunt massage van hoofd, nek en schouders, armen, rug en handen. De massage wordt, door de kleding heen, uitgevoerd op een ergonomisch ontwikkelde stoel. Stoelmassage ontspant en bevordert de bloedcirculatie.
Massages in Laarne Kalken - Mil'eau' Wellness.
Kom genieten van een heerlijke massage en laat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. U kan de massages afzonderlijk boeken of in combinatie met andere arrangementen zoals wellness en/of een verzorging. Liever samen ontspannen? Geniet dan van een duo massage met elk uw massage naar keuze.
Massage Beauty - Alle Massage Beauty centra op Relaxy.be - Relaxy.be.
Kontich - Antwerpen - Massage Beauty. € 100 ipv € 110 Bekijk meer info. Duo massage met je kind 60 min. Bekijk alle arrangementen Meer info. Geniet 60 min van een heerlijk verwenmoment met je zoon of dochter tot max.13 jaar.
Onze massages - Nirvana, massage, duo massage, beauty en privé sauna in Kontich Antwerpen.
Daar elke massage kamer beschikt over meerdere brede Thaise massagebedden kan u zowel alleen, met twee of drie personen tezamen genieten en bieden we de mogelijkheid om zich om te kleden voor en na een massage. Vanaf heden bestaat er na de massage ook de mogelijkheid je op te frissen.
Massage in Groot-Bijgaarden.
rug en nek massage: diepe en ontspannende massage van de rug en nek 30 minuten. hopstempel massage: zeer ontspannende en slaapbevorderende massage met hopstempels 60 minuten. detox zoutstempel: massage, een ontgiftende massage met Dode Zeezout 60 minuten. hotstone: zeer relaxerende massage met warme stenen 60 minuten.
Massage Well2DAY.
Michel wijdt sinds 1999 zijn leven aan de studie van de oosterse filosofie en meditatie: Qi Gong, Body Tao en Japanse, Indische en Tibetaanse yoga en Japanse '3D-massages. Hij volgde een opleiding van 3 jaar bij het Lifeforce Instituut tot shiatsudeskundige. Werklocatie: Well2DAY-centrum Antwerpenen huisbezoek in de provincie Antwerpen.
massage
2ememain Professionnel Sûr et Réussi Aide et Info Conditions Déclaration de confidentialité Cookies Préférences publicitaires. À propos de 2ememain Adevinta Plan de site. 2ememain n'est' pas responsable de tout dommage consécutif découlant de l'utilisation' de ce site, de toute erreur ou fonctionnalité manquante sur ce site.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty - Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
Dit zorgt voor openen poriën huid., waardoor vuil en talg eenvoudig te verwijderen zijn. Je wordt daarna gescrubd met een scrubhandschoen en overgoten met lauw water. Met olijvenzeep in een speciale zak wordt een grote hoeveelheid zeepbellen aangemaakt. waaronder je wordt bedolven. Daarna een zeepmassage op de drukpunten. Haptomassage is een vorm van massage en aanraken.

Contacteer ons