Zoeken naar opleidingen

 
opleidingen
Opleidingen Universiteit Gent.
In dat geval zijn er verschillende doorstroommogelijkheden. Wil je graag je kennis in je vakgebied uitbreiden met een pedagogische vorming? Volg dan een opleiding tot leraar aan de UGent. De UGent heeft ook opleidingsprogramma's' die niet leiden tot een formeel diploma.
Ontdek onze opleidingen Howest.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Nieuws en evenementen. Blijf op de hoogte. Ontdek alle opleidingen. Bacheloropleidingen voor werkstudenten. Graduaatsopleidingen voor werkstudenten. Leven lang leren opleidingen. Studeer aan Howest. Inschrijven en info. Welkom nieuwe student. Studentenvoorzieningen en Stuvo. Naar het buitenland.
Opleidingen Volta.
Naast basisopleidingen, veiligheidsopleidingen, opleidingen rond reglementering, kan je ook meer innovatieve opleidingen terugvinden in het opleidingsaanbod van Volta. Inschrijven op een Volta-opleiding? Deze opleidingen zijn in veel gevallen gratis voor jouw arbeiders, bovendien komen alle opleidingen in aanmerking voor afbouw van het premiekrediet, op voorwaarde uiteraard dat je hiervan gebruik kan maken.
Opleidingen Frigro.
Werken met A2L koelmiddelen NIEUW! Donderdag 18 november. Panasonic PACi NX. Donderdag 2 december. Blijf op de hoogte. Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.
Opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives Vlaanderen.be.
De opleidingen in de opleidingsdatabank geven recht op één of meer Vlaamse opleidingsincentives. Download de geregistreerde opleidingen in een lijst opent in nieuw venster of zoek de opleiding hieronder via de zoekfunctie voor meer info en eventuele beperkende voorwaarden. Biedt u een opleiding aan en wil u deze laten registreren in de opleidingsdatabank?
Opleidingen Confederatie Bouw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Onze partners in jouw bouwverhaal. Publicaties en media. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Door ergens op onze website te klikken, accepteert u ons cookiebeleid.
Opleidingen VAPH.
Opleidingen voor multidisciplinaire teams. Het VAPH organiseert regelmatig opleidingen voor multidisciplinaire teams. Op deze pagina's' vindt u een overzicht per opleiding. Een overzicht van alle opleidingen en evenementen die het VAPH organiseert en organiseerde, vindt u op de pagina opleidingen en evenementen.
Opleidingen Vrije Universiteit Brussel.
In de schaduw van het UZ Brussel vind je alle medische opleidingen en ook Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Brussels Technology Campus. In de schaduw van de Zuidertoren en op een boogscheut van het stadscentrum klopt het hart van de opleiding Industriële Wetenschappen.
Onderwijskiezer.
home clb basisonderwijs secundair onderwijs hoger onderwijs volwassenen beroepen sid-in. Zoek via kaart. Opleidingen per studiegebied. Functiebeperking en HO. Stoppen in HO. Veranderen in HO. Alle infomomenten HO. Informatie in de rand. Info voor schoolverlaters. Vlaamse Kwalificatie- structuur. Rapport schoolverlaters VDAB.
Opleidingen - Vinçotte.
Al onze klassikale opleidingen en studiedagen gaan terug en volledig Corona-proof door in open opleiding en bij u in een in-company opleiding. De digitale online opleidingen gaan op algemene vraag verder en worden uitgebreid! Vijf nieuwe opleidingen staan gepland: 1.
Catalogus Voortgezette Opleiding Civiele Veiligheid.
Het gaat onder meer om nieuwe opleidingen rond de grote themas brandbestrijding, technische hulpverlening en gevaarlijke stoffen, maar ook om onder andere Virtueel oefenen, Werken op hoogte en ICMS. Catalogus Opleidingen Update 09/2021. Log in om de bijlage te downloaden.

Contacteer ons