Resultaten voor tent

 
tent
Tenten Koop uw tent op JYSK.be.
Ongeacht of je een goedkope tent voor een festivalbezoek zoekt, een ruime luxueuze tent voor de jaarlijkse campingvakantie van het gezin of een kleine speeltent waarin de kinderen kunnen spelen in de tuin: bij JYSK hebben we het. Een tent staat voor vrijheid.
Tent kopen? Bekijk de tenten collectie bij Bever Bever.
Of je nu samen met het gezin in een familietent op de camping verblijft of met je backpack om een lichtgewicht trekking maakt. Bever heeft een grote hoeveelheid tenten in de collectie van o.a. MSR en Vango Bedenk voor het kopen met hoeveel personen je in de tent wilt slapen.
Easy up tenten Partytent-Online.
Deze zijn geschikt als je de tent af en toe gebruikt. - GO-UP: Gebruik je de tent gemiddeld zon 2 tot 4 keer per jaar? De GO-UP variant heeft een sterk stalen frame van 40 mm hexagonaal buizen en de wanddikte bedraagt 1,2, mm.
Tipi tent uit canvas van Petite Amélie Teepees morgen in huis.
Toon 0 producten. Tipi tent wigwam speeltent uit canvas off white met 5 houten palen. Reguliere prijs: 89,95., Biologisch katoenen speelkleed Biscuit 110x85cm Zacht roze. Sluier van biologische mousseline katoen Grijs. Sluier van biologisch katoen Zacht roze. Sluier van mousseline katoen Wit.
tent - WikiWoordenboek.
toerisme verplaatsbare constructie van over stokken of buizen gespannen doek die als tijdelijk onderdak dient Ik was blij dat we aan het afdalen waren en dat ik snel weer veilig in mijn tent in het dal kon kruipen. informeel café, restaurant of andere openbare plek.
Easy up tent verlichting Partytent-Online.
Zeer eenvoudige montage in de Easy Up tent en wordt geleverd in een beschermde tas. Easy Up verlichting 3 weg met tas, LED. Ideaal voor in de Easy Up tent. 30 watt, 4000k vergelijkbaar met 270 wat gloeilamp. Kleur licht Wit.
Kampeertenten.
Door de keuze van werkelijk de allerbeste en meest duurzame materialen mag deze tent met een gerust hart gekwalificeerd worden als oerdegelijk, om de doodeenvoudige reden dat er geen sterkere ritsen, tentdoek of grondzeil bestaat dan deze.Voor- en achteringang van groepstent met zware10 mm YKK ritsen.Afsluitbare ventilaties in de voor- en achterdeur.Afmeting tent: 240 x 400 cmKuip uit bisonyl pvc, 15 cm, totale muurhoogte 55 cm.Uitgevoerd met zware, dikwandige geëpoxeerde stalen tentstokken 25 mm en verstelbare nokstokken 22/19 mm.Leverbare kleuren beige als foto.
Kampeertenten tenten Decathlon. Decathlon.
Grote kampeertenten van Quechua. Opblaasbare kampeertenten van Quechua. Pop-up tenten zeg 2" seconden" Quechua. Freshblack tenten van Quechua en Forclaz. Ontdek ons volledig gamma aan tenten, tenten voor 2 tot 8 personen, van pop-up tot freshblack, schuiltenten, dagtenten en tarps voor camping.
Outwell Tent Willwood 6 Privilege The Camping Store.
Safarica Tent Pacific Reef 420 Poly. De Safarica Pacific Reef 420 tunneltent is een rechtwandige tent wat zorgt voor extra hoogte in de tent. Deze Safarica tunneltent heeft een. Vango Tent Stanford Ii 850xl. Fabrikant: VANGO Aantal pers: 8 personen.
ABC Rent: Tent Parasol.
Home Verhuur Tent Parasol. BBQ TENT 3X4.5M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 3X9M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 3X12M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 3X15M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 4X10M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 4X12M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 4X16M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 6X6M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 6X9M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 6X12M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 6X15M. GEKOPPELDE PLOOITENTEN 8X8M.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
Plant u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, festival, concert of ander evenement? Tentmoment is sterk in het verhuren en plaatsen van alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. We leveren graag de service waar u nood aan heeft en zorgen ervoor dat u uw moment kunt beleven zonder zorgen. Kies uw tentmoment. Tijdelijke opslag of extra ruimte? Naast het feestelijk gebeuren verhuren wij ook opslagtenten aan professionelen die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, te beschermen, enz. Wij plaatsen degelijke opslagtenten volledig op maat over heel België, maar ook Nederland en Noord-Frankrijk, dit zowel op korte als lange termijn. Bekijk onze opslagtenten. Meer dan 35 jaar ervaring. Met een vast en eigen team beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring in het verhuur van feesttenten en stockagetenten. U kan met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen, ook als het gaat over de aankleding en complete afwerking. Kwaliteit en service. Bij onze tentenverhuur staan service en kwaliteit centraal. We plaatsen enkel propere tenten en leveren een top service vóór, tijdens en na het plaatsen van uw tent.

Contacteer ons